Vad är anabola steroider?

Många människor är inte alltför kunniga inom sportnäring, liksom olika kosttillskott, de tror att allt detta är skadligt, inklusive steroider. Men vad är steroider och skadar de verkligen kroppens hälsa och funktion? Låt oss ta reda på.

Vad är steroider?

I allmänhet är detta ämnen som erhålls med kemiska reaktioner, med hjälp av kroppen accelererar och ökar processen för proteinsyntes, och i det aktiva läget inträffar en uppsättning muskelmassa. Professionella idrottare, inte bara kroppsbyggare och kraftlyftare, använder dem för att bygga muskler, samt återhämta sig från tung och försvagande fysisk ansträngning. Det är värt att notera att det finns en stor likhet mellan steroider och det manliga hormonet testosteron.

Effekten av konsumtion.

Det är värt att notera att steroider för muskeltillväxt är uppdelade enligt arbetsprincipen i två underarter, nämligen anabola och androgena. Det är viktigt att förstå att de tränger in i alla vävnader, utan några problem, inklusive hjärnan. På grund av detta kan en person kraftigt öka nivån av irritabilitet, självkritik, medan attraktionen till det motsatta könet också ökar avsevärt. Dessutom kan skada också uppstå i fysisk form, nämligen olika utslag på huden. Belastningen på ditt hjärta ökar också avsevärt, det är också viktigt att komma ihåg och ta hänsyn till detta när du tar mediciner.

Säljer steroider

Eventuella anabola är läkemedel som är strikt kontrollerade, men i själva verket gör nästan ingen det. Vem som helst kan beställa läkemedel av intresse för honom via internetresurserna och sedan helt enkelt hämta dem via post. Naturligtvis kan du hållas straffrättsligt ansvarig för steroider i Ryssland, men sannolikheten för att du kommer att hållas kvar är minimal. Särskilt om du inte tydligt annonserar för att du använder dem.

I allmänhet är steroider naturligtvis inte säkra för kroppen, men om allt görs korrekt och korrekt kan du minimera de negativa konsekvenserna och öka den positiva effekten avsevärt. Således kan du få muskelmassa utan att skada kroppen.

Det finns många idrottare som tog och tar anabola läkemedel och lever vanligtvis normalt med detta. Det viktigaste är att närma sig allt eftertänksamt, det är önskvärt att ha en tränare eller en person som kan kontrollera doser och berätta hur man gör allt rätt.

MENU