Vi kan stolt förklara att alla våra produkter är original. Vi arbetar direkt med tillverkningsanläggningar, vilket gör att vi kan garantera utmärkt kvalitet. För att verifiera steroidernas originalitet räcker det att ange speciella verifieringskoder som finns på produktförpackningen på tillverkarens officiella webbplatser. Vi försäkrar er att resultatet blir positivt. Vi garanterar dig maximal anonymitet. Detta innebär att dina uppgifter aldrig når tredje part och kan också raderas permanent från butikens bas på din begäran. Vi garanterar också leverans i rätt tid, utan förseningar eller fel. Vi respekterar och värdesätter våra kunder, därför är vi alltid öppna för dialog i alla frågor.

Varför välja oss?

Produktkvalitet I vår butik presenteras endast originalprodukter från tillverkare. Vi testar och verifierar regelbundet vår produkt.

Service

Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt service. Vi arbetar 24/7, vi är redo att svara på dina frågor när som helst.

Gratis frakt

Vi erbjuder gratis frakt på beställningar av ett visst belopp. Mer information på rabatt sidan.

Snabbsändning

Vi värdesätter våra kunders tid, så vi försöker skicka order så snabbt som möjligt. Den maximala tiden för beställning och sändning är 3 dagar.

Rabatter

Vi erbjuder ett flexibelt rabatteringssystem för vanliga kunder. Vi ordnar också försäljning för alla. Mer information på rabatt sidan.

Orderpris

Det finns inget minsta beställningsbelopp i vår webbutik. Du kan beställa till och med 1 blister per prov.

Vi garanterar:

Skicka varor

Vi garanterar att 100% skickar varorna. Efter att ha gjort en beställning hos oss kan du vara 100% säker på att du får den. Inga force majeure-omständigheter kan förhindra detta.

Produktkvalité

Vi garanterar kvaliteten på alla våra produkter. Vi samarbetar direkt med tillverkare, vilket garanterar maximal kvalitet på varorna. Dessutom kontrollerar vi och testar produkter, vilket eliminerar chansen att få en sats av låg kvalitet från tillverkare.

Återbetalning

Vi garanterar full återbetalning om varorna inte når dig. Genom detta garanterar vi också att du får ditt paket 100%. För återlämnande av medel är videouppackning av paketet obligatoriskt (vid ett tomt paket).

Anonymitet

Vi garanterar 100% anonymitet för våra kunder. Se till att dina uppgifter inte når tredje part. Vid den första begäran kommer vi att ta bort all information om dina beställningar.

 

MENU