De mest populära Steroidmyterna

Många människor är rädda för steroider, sportnäring, liksom andra ämnen som är förknippade med kroppsbyggnad och kraftlyftning. Detta orsakas troligen av ett stort antal myter och rykten som aktivt cirkulerades för ungefär tjugo år sedan. Nu kommer du att lära dig alla grundläggande myter om steroider, som i inget fall inte kan tros. Många idrottare är förvånade, som i tiden med internet och digital teknik tror någon fortfarande på det äldsta skvaller och rykten som hörs någon annanstans, medan de inte har några bevis, varken praktiska eller vetenskapliga.

1. Infertilitet och impotens.

Det första som kommer att tänka på när en okunnig person berättas om steroider är att alla pitching impotenta människor som förstörde sin maskulina kraft med en mängd olika droger. Under cykeln att ta steroider blir en man så energisk att hans kropp börjar kräva flera sexuella handlingar per dag. Men efter slutet av cykeln försvinner naturligtvis denna effekt, men ändå återgår libido till sin normala form, som innan han tog steroider. Det är värt att notera att det ändå fanns fall då idrottarna använde drogerna felaktigt och blev impotenta, vissa ”återvände till tjänst” efter flera månaders behandling. Men du måste vara försiktig! Det är nödvändigt att klara test för hormoner före och efter administrering, ta en cykel av PCT (återställning av hormoner). I grund och botten mottogs problem av personer som inte förstod detta alls och tog stora doser steroider och inte korrekt, men inte ens hörde talas om återhämtning (PCT).

2. Utan steroider kan samma resultat uppnås.

Dessa är också vanliga myter om steroider, eftersom olika ämnen ger din kropp en otrolig mängd ämnen som behövs för muskeluppbyggnad. För att uppnå samma resultat på en normal diet måste du vara ett riktigt monster med en trasig genetik. Sådana fall har varit i historien, men det finns färre än tre av dem, så vi kan säga med tillförsikt att utan användning av droger kommer det inte att finnas något fantastiskt resultat.

3. Kampen mot steroider i professionell idrott får idrottare att avstå från dessa ämnen.

Denna regel gäller inte bara representanter för kroppsbyggnad utan också för alla idrottare i allmänhet. Eftersom laboratorierna på grund av strikta dopningsregler helt enkelt uppfinner ämnen som gör att du kan kringgå alla typer av kontroller och lämna en idrottare obemärkt förbi användning av steroider eller andra förbjudna droger.

4. Efter att ha tagit steroider kommer du att bli som Arnold Schwarzenegger.

En annan myt, faktiskt, användningen av steroider kommer inte att göra dig till en enorm rulle. Förutom steroider måste du ordentligt, svårt att träna, äta gott. Effekten blir inte så stor i en dos steroider, förutom att du måste kunna behålla den uppnådda effekten! De flesta oerfarna idrottare rekryterar omedelbart efter cykeln och slår ihop allt de har skrivit, de blåses av som bollar. Detta kallas kickback-fenomenet, och det beror på att efter att cykeln är slut faller idrottarens testosteroninnehåll kraftigt, på cykeln tar idrottaren det många gånger mer än hans kropp producerar! Och efter kursens slut avbryts läkemedlet, därför minskar produktionen av eget testosteron och kroppen med en låg nivå av testosteron kan inte hålla jämna steg med en sådan volym massa och dränerar den. En PCT görs för att hålla den uppnådda massan maximalt, och så att förlusterna är minimala, och också återställa din kropp (lever, njurar, hjärta, testiklar etc.

Och så, nu har du lärt dig de viktigaste myterna om steroider, det är viktigt att inte lita på rykten och kontrollera allt som någon säger personligen. Använd olika källor för detta, försök att sprida endast sanningsenlig information, för bara på detta sätt kommer vi att kunna övervinna alla etablerade myter om steroider.

MENU